8 de gener del 2012

Torno a ser aquí

Nois i noies, senyores i senyors, nens i nenes, avis i avies... i tota persona que no vulgui definir-se amb aquests termes: torno a ser aquí.

(Tocs de trompeta)

No em feu aquestes cares! Reconec que la frase és melodramàtica, de pel·lícula taquillera amb moltes crispetes. Ben cert. En realitat no me n’he anat mai, sempre he estat aquí. Per començar perquè la definició d’aquí i ara, en termes d’Internet, és totalment subjectiva: estic, ara, aquí? Reflexioneu-hi! Ara podria estar allà o més enllà, a Xina o New York, però la personalització del web com a lloc físic em fa dir que sóc on sóc. I parlant des d’aquest punt de vista, torno a ser aquí.

Han passat dos mesos des de l’última publicació, i la veritat és que durant aquest temps he vist perillar força la integritat d’aquest bloc. Sí! La idea de considerar-lo un projecte acabat m’ha rondat sovint pel cap, i fins i tot he considerat sèriament  posar-hi punt i final amb un bon “Adéu-siau!” i oblidar-me’n per sempre.

Aquesta actitud m’ha fet rumiar els grans perquès de qualsevol existència: Perquè no ha funcionat? Què ha fallat? Perquè no he publicat res durant dos llargs mesos? Cap resposta. Possibles arguments: deu mil. La simplicitat em porta a pensar que no hi ha un motiu real per aquesta davallada, i no faré esforços per extreure’n més conclusions rebuscades i, possiblement, errònies. Feu-me cas! Aquestes preguntes profundes necessiten d’arguments simples.

I solucions? Bé, el simple fet d’estar publicant un post nou es pot interpretar com una solució. M’arreceraré altre cop dins de la simplicitat i em  limitaré a fer una fletxa cap al principi de tot d’aquest post:

Torno a ser aquí.

I el bloc segueix.

Ps: 16 Passes i prou. La resta queda sobreentès.

7 comentaris:

David Moragas Llevat ha dit...

t'hem trobat a faltar a la blogsfera, Arnau!

Unknown ha dit...

El deixar-ho tant de temps pot ser per causa de no trobar un motiu prou fort que t'agradi i que et faci seguir i seguir... Si t'especialitzes en qualsevol tema que t'agradi molt, però que molt ja veuràs com tornaràs a arrencar ràpid.

I nosaltres serem aquí per anar llegint i comentant!!

Una abraçada

Arnau Castro ha dit...

Doncs em tornareu a tenir per aquí! Precisament, Taqui, el que vull intentar és conduir el bloc a interessos que em motivin per anar escrivint. L'objectiu que m'he proposat és fer un post un mínim de dues vegades a la setmana.

Per tant, ens anem llegint!

Montserrat ha dit...

Genial! El meu "aquí" és Barcelona. Mentre llegeixo els teus posts puc oblidar per una estona que som tan lluny :).

Unknown ha dit...

Trobava a faltar els teus escrits ;)

Arnau Castro ha dit...

El teu comentari m'ha fet molta il·lusió Rat!

Aquí em tens altre cop, Marta ;)

Anònim ha dit...

Arnau, molt bon article :) Sempre fidel al teu estil.

Publica un comentari a l'entrada