10 d’abril del 2012

Un experiment



Farem una prova, un experiment.

L’experiment és senzill, molt simple: comprovar si és possible, sense tenir cap idea concreta ni res premeditat, omplir un full de processador d’una tirada, amb alguna cosa que tingui un cert sentit i lògica.

Primer, preparació. Aquest experiment és complicat, no puc deixar cap cap solt. Imagineu-vos quin desastre seria començar a divagar sense rumb al bell mig d’un esdeveniment tant important. Horrible! Suposaria la mort de tota teoria, el fracàs absolut de qualsevol dogmatisme fruit d’aquesta ment tortuosa. Per tant, primer de tot, relaxem-nos. Inspira, expira, inspira, expira... Bé, genial.

Després, una mica d’explicació prèvia. “what the f****?” que diria un turista del Saloufest, amb els ulls injectats en sang i la cara cargolada en un rictus d’interrogant sincer i molt d’alcohol. Tota teoria necessita uns motius que la sostinguin, així que exposem-los: el lector atent s’haurà adonat que, aquest mes, aquest bloc ha estat atacat per una “presumpta” falta d’activitat. Vet aquí. Aquest petit experiment és un simple recurs per dir “ei, segueixo aquí!” o “no patiu lectors”, sense necessitat de ferir el cervell intentant exprimir nous i interessants posts. Simplicitat. Minimalisme. Postmodernisme contemporani barroer sense massa sentit.

El procés. Fàcil: escriure i intentar no pensar massa en el resultat final. Els experiments sempre tenen aquella vessant  imprevisible, fruit de l’espontaneïtat que fa que els resultats siguin més creïbles. Tot plegat, un punt d’intriga, com en aquella novel·la fluixa d’assassinats. Així que, premem “play”, deixem sonar Belle & Sebastian, ens relaxem la mesura justa i escrivim sense parar. Sobre què? Deixa-ho corre! La qüestió és que la ploma digital corri amb la tinta sempre apunt.

I finalment, el resultat.

Seguim caminant pel bloc. 16passes. Totes les que vulgueu.

Vet aquí un experiment.    

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Abstracte però bé!! :)

Montserrat ha dit...

:) genial!
vull que et facis gran i poder llegir els teus llibres!!!!!! :)

Arnau Castro ha dit...

Gràcies a les dos!

Home Rat, demanes molt, eh? jajaja Alguna cosa intentarem!

Anònim ha dit...

interesante. pasaré por aquí con frecuencia.

Octavi Bono i Gispert ha dit...

Molt bé Arnau visca la "metaliteratura" ... ! i genial com a font d'inspiració Belle & Sebastian...

Arnau Castro ha dit...

M'alegro que us hagi agradat!

Publica un comentari a l'entrada