23 d’agost del 2011

Vacances sense Bloc


Tenint en compte que l’estiu comença a perillar una mica (però amb ànims, encara, de gaudir al màxim el temps que queda) té bastant poc sentit posar cap cartell al bloc del tipus: Tancat per vacances.

Suposo que els qui em seguiu us n’haureu adonat bastant ràpidament. Més d’un mes i ni un sol post! Jo mateix m’he decebut en veure-ho, no he pogut evitar tenir la sensació d’haver faltat al respecte als lectors (vosaltres) i a mi mateix. Però al final he provat d’enfocar les coses des d’un altre punt de vista: He degut aprofitar bé l’estiu, no creieu? Al menys això crec, o això vull creure. És una ràpida manera d’excusar la meva falta d’iniciativa per despertar les 16 passes d’aquesta letargia. A l’altra conclusió que he arribat, més enllà de la lògica, és que el bloc s’ha pres unes vacances ell solet. Ridícul, potser sí, però esperançador.

Tot plegat m’indueix a pensar que, tan bon punt s’acabin les vacances, tornaré a publicar. Fins i tot m’atreveixo a dir que publicaré algun cop o altre en el que queda d’estiu.

En tot cas el bloc no ha marxat en cap lloc, segueix estant per aquí. I ara sí que li puc penjar el cartellet:

O no...

3 comentaris:

Unknown ha dit...

¿Cómo habrán clavado la chincheta en el cielo...? :P

montserrat ha dit...

M'encanta. Felicitats per gaudir tant de l'estiu.!!!!!

Octavi Bono i Gispert ha dit...

l'any vinent podries pensar en establir un servei de guàrdia per si es genera alguna urgència...

Publica un comentari a l'entrada