13 de febrer del 2011

Només una petita i curta presentació

Quants blocs hi deu haver oberts en tota la xarxa? Milers...? Milions? Milers de milions? Sobre que deuen tractar? Qui els deu actualitzar?

Molts són seguits, diàriament, per milers de persones, són blocs que van un pas més enllà de la simple opinió i esdevenen autèntics referents. Però també en trobem de més íntims i propers, conduits per aquells que a qui no els importa ser o no ser llegits, aquells que simplement llancen les seves opinions a l’aire, com espores, amb la confiança que qui les reculli sabrà tractar-les correctament. Podem trobar blocs descuidats i d’altres de més elaborats; alguns molt visuals i d’altres basats en l’escriptura. Trobem blocs escrits en idiomes diferents, de religions diferents, de països diferents, d’idees polítiques diferents... En definitiva, en podem trobar molts i molts.

Però una cosa els uneix: tots estan meticulosament escrits per un usuari aplicat que vol donar una imatge concreta i subjectiva, totalment personal, d’allò que li interessa, de la seva realitat. Aquesta és l’ànima del bloc.

I enmig d’aquest batibull de pàgines i més pàgines que fan gala de la llibertat d’expressió aparec jo i el meu racó personal: Un simple “Port Opinió”.

Tota nova creació comença en una bifurcació de camins, tots ells decorats amb un munt de dubtes i interrogants: Tindré paciència per fer-lo créixer? El llegirà algú? Qui?

No cal pensar-ho gaire per arribar a la conclusió que, al cap i a la fi, la gràcia de tot plegat consisteix en no saber-ne les respostes. Començo un bloc simplement perquè vull i perquè em ve de gust, i de tal manera el seguiré. Durarà el temps que hagi de durar i el seguirà qui l’hagi de seguir, no aspiro a res més.

Donar la teva opinió sempre és interessant... i divertit. La quantitat de vaixells que arriben en un port depèn del temps i dels tripulants. El mar està prou calmat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada